Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димтиър Бербатов

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димтиър Бербатов
Коментари Харесай

Димитър Бербатов представи Изпълкома, на който ще разчита, ако стане президент на БФС

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димтиър Бербатов и неговият екип, включващ някогашните му съотборници в националния тим Стилиян и Мартин Петров, дадоха конференция няколко дни преди провеждането на Конгреса този петък (15 март).

На срещата Бербатов и неговите доближени показаха и Изпълнителния комитет, на който ще разчитат, в случай че завоюват изборите.

В Изпълкома влизат общо 15 души, измежду които Бербатов, Мартин и Стилиян, както и други добре познати футболни лица като Петър Хубчев и Пламен Марков. В листата участват още адвокати, икономисти, финансисти, в това число и настоящите кметове на Пловдив и Благоевград.



Изпълком на Димтиър Бербатов: Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Мартин Петров, Ясна Ставрева, Петър Хубчев, Христо Борисов, Атанас Пеканов, Пламен Марков, Георги Владов, проф. Георги Попов – работи към УЕФА, Дарин Маджаров, Петър Ганев, Велизар Величков, Костадин Димитров – кмет на Пловдив и Методи Байкушев – кмет на Благоевград.

" Опитали сме да имаме друг микс от футболни хора, адвокати, икономисти, финансисти, хора, които вършат футбола, какъвто е – бизнес артикул ", съобщи кандидат-президентът Бербатов.

" Когато имаш верния човек с верните разбирания и с верния честен компас. Когато имаш хора тесни експерти ще се изучавам от тях в обособени аспекти. Сменихме някои имена, тъй като времената се трансформират. Човек се развива. Някои от хората са в залата и не престават да са с нас. Аз не се тревожа, когато би трябвало да се стигне до избрани решения. Аз не недооценявам качествата на нито един. Продължаваме и действаме напред. Каузата е по-голяма от всички нас. Те имат моето почитание ", продължи той.

Рекордьорът по голове с екипа на националния тим на България показа още упованията си за идния Конгрес в края на седмицата.

" В рамките на три години обиколихме три пъти страната. Никой не го е правил. Искаме нещата да приключат на 15-и и в действителност да стартират на 15-и. Призоваваме и вас медиите да бъдат позволени на Конгреса. Ако нямаш какво да криеш, нямаш учредения да не ги пуснеш да отразяват в залата ", разяснява Димитър Бербатов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР