Кандидатът за премиер от ПП Акад. Николай Денков обясни в

...
Кандидатът за премиер от ПП Акад. Николай Денков обясни в
Коментари Харесай

Кандидатът за премиер Акад. Николай Денков: В кабинета Габровски не се знаеше кой ще взема решенията

Кандидатът за министър председател от Политическа партия Акад. Николай Денков изясни в " Панорама " по Българска национална телевизия каква е разликата сред него и кабинета " Габровски ": 

" Опитваме се да създадем държавно управление, което може да се сплоти към няколко общи цели и задания, които да бъдат потребни. Даваме и знак, съгласно нас по какъв начин би трябвало да се подходи, с общ диалог на масата, с цел да се види има ли какво да ни сплоти, кой е подготвен да поддържа, и в случай че не стане държавното управление, да кажем: ето по този начин считаме, че би трябвало да се случват нещата и по този начин ще се опитваме да ги вършим.

С изключение на " Възраждане " и някой моменти в Българска социалистическа партия, има огромна съвпадане в целите и от там поискахме да променим метода, в който започват диалозите. Веднага откакто се видя, че първият мандат няма да е сполучлив, имаше номинация, стартирахме диалога доколкото може градивно, надяваме се да продължим по този метод. 

За да може да се ръководи, би трябвало да има някакво взаимно доверие. Това, което липсваше на кабинета " Габровски ", беше неналичието на доверие. Кой да вземем за пример кой ще взема решенията. И поддръжката не беше задоволителна. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР