Кандидатът за премиер на Има такъв народ Пламен Николов смята,

...
Кандидатът за премиер на Има такъв народ Пламен Николов смята,
Коментари Харесай

Кандидат-премиерът: Мандатът може да бъде върнат и преди петък

Кандидатът за министър председател на " ИТН " Пламен Николов счита, че мандатът може да бъде върнат изпълнен на президента Румен Радев и преди петък. 

Тогава е последният период по Конституция, в който партията може да върне първия изследователски мандат. " Все още не сме решили по кое време да върнем мандата. Ще го върнем изпълнен в нужния период, само че допускам, че ще е по-рано от петък ", сподели претендентът за министър председател пред публицисти.

Проверка на откри любопитен факт. Оказва се, че съгласно член 99 от Конституцията, в случай че бъде препоръчан кабинет, няма период, в който Народното събрание да го гласоподава.

Пред публицисти в Народното събрание Пламен Николов съобщи, че не може да знае какво мисли " Демократична България " по отношение на оферти през вчерашния ден от Има Такъв Народ проектокабинет. " Търсим поддръжка на всички места, увери обаче Николов, а на въпрос дали Има Такъв Народ ще търси поддръжка включително и от Движение за права и свободи, отговори: " Да, несъмнено. "

 

 

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР