Кандидатът за премиер Асен Василев върна мандата на президента Румен

...
Кандидатът за премиер Асен Василев върна мандата на президента Румен
Коментари Харесай

Василев върна мандата, Радев призова кабинета да побърза с Плана за възстановяване

Кандидатът за министър председател Асен Василев върна мандата на президента Румен Радев за съставянето на държавно управление. Съпредседателят на Политическа партия сподели, че не са съумели да съберат нужната поддръжка, с цел да излъчат държавно управление.

С приемането на мандата Румен Радев съобщи, че преди 1 година жителите са излезли по площадите и се дали своят вот с вяра, че България може да се ръководи по различен метод.

„ Въпреки оттегления заем на доверие, не може и не би трябвало да се изчерпва устрема за транспарантно и отговорно към жителите ръководство. Мисията да променим страната е исторически и всички българи, дружно може да го постигнем”, сподели Радев. Той благодари на тези от тях, които са работили в полза на родината и сподели, че институциите могат да реализират резултати, в случай че преди всичко се слага националния интерес.

Държавният глава прикани държавното управление да приготви законите, които са нужни за Плана за възобновяване и резистентност, с цел да не губи Българи средства. Следващата седмица той ще разгласи по кое време ще връчи втория мандат на ГЕРБ и прикани държавното управление да оползотвори това време вярно.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР