Кандидатът за независим евродепутат Николай Ненчев се срещна с граждани

...
Кандидатът за независим евродепутат Николай Ненчев се срещна с граждани
Коментари Харесай

Николай Ненчев: Единството на Европа е дълбоко изстрадано

Кандидатът за самостоятелен евродепутат Николай Ненчев се срещна с жители на Гоце Делчев и Благоевград. В регионалния град той участва на откриването на галерия, отдадена на Първата българска рота в НАТО. Една изстрадана фантазия, акцентира Ненчев.

Експозицията беше ситуирана на площада в града и стотици хора имаха опция да се срещнат с тази малко известна част от нашата история. 



Пред присъстващите Ненчев съобщи: Единството на Европа е надълбоко изстрадано. Днес знак на изконните и непреходни човешки полезности е точно Европейският съюз. Вярата в положителното и стремежът да се обезпечи благоденствието и спокойствието на хората направиха допустимо основаването и одобряването на най-успешния стопански и политически съюз в човешката история. Ето за какво за мен знак на висш национализъм е цялостната интеграция на България в Европейския съюз и блян към използване на общо законодателство и правосъден надзор, обща система за сигурност, обединен витален стандарт за всички жители на Европа, безапелационен бе Ненчев. 

В обръщението си той сподели още: 

Политическите убийства и нещастието на милионите страдалци в комунистическите лагери и затвори поставиха основите на един политически съюз, чиито страници са изписани с кръвта на безбройните мъченици и с неизмеримата физическа и душевна болежка на техните близки. Да си напомним с поклонение и българския принос – безкористната всеотдайност на стотици хиляди патриоти-родолюбци, неповторимия образец и себеотрицателната опозиция на горянското придвижване. 

Нека не забравяме, че от деня на учредяването си Обединена Европа имаше своите непримирими врагове - комунистическите придвижвания, представлявани най-неприкрито и отявлено от дейностите на Съветския съюз. Те са тук, измежду нас, и през днешния ден, надянали нова маска - на социалисти, националпопулисти и евразийци. Това са и моите, и вашите врагове и по тази причина имам вяра, че дружно няма да допуснем да осъществят пъклените си проекти и ще спрем опитите им да разрушат единството на Европа. 

От времената на славните наши царе, през християнството и писмеността, през възрожденците и революционерите, през демократите и патриотите, ние, българите, сме изграждали и отстоявали нашата принадлежност към Европа. Европа на свободата, на човешките права, на мира и сигурността.

За такава и още по-могъща единна Европа ще се боря. Ще отдам всичките си сили и цялата си сила, с цел да не позволи Европейски Съюз да бъде опустошен от непознати враждебни сили!

Днес живеем в Европа на 21 век и единството е по-важно от всеки път. Затова би трябвало да безрезервно и безкомпромисно да браним сигурността и оцеляването си! В името на мирна и мощна Европа, в името на свободна и просперираща бъдеща България още веднъж да защитим свободата, равенството и братството!

Духът ни на европейци не може да бъде екзекутиран! На 26 май бъдете дейни с мен в борбата ни да запазим Европейски Съюз! 

Евроизбори 2019
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР