Кандидатът за кмет на Средна европейска класа е изготвил не

...
Кандидатът за кмет на Средна европейска класа е изготвил не
Коментари Харесай

Николай Стоилов знае как да възроди Средец, вижте гостуването му в подкаста на Флагман.бг

Кандидатът за кмет на Средна европейска класа е изготвил не просто стратегия, а стратегически документ за ръководство, който би преобразил общината за 4 години

„ Ако стана кмет още от първия ден ще събера екипа си и ще стартираме да пишем европейски планове. Това е най-важното! Ще забележим стратегии са отворени и стартираме неотложно. Внасяме ги в София и започваме битка. Готов съм да си взема едно одеяло и да дремя пред вратите на министерствата в София. Това е методът – европейски средства и планове за развиване на Средец “. Това сподели претендентът за кмет на „ Средна европейска класа “ за Средец в подкаста на Флагман.бг.

Той има подготвени решения за проблемите на общината, изготвил е не просто предизборна стратегия, а стратегически документ за ръководство, в който е застъпил главните проблеми и показал съответни решения, източници на финансиране и периоди за осъществяване на проектите  (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Николай Стоилов е с впечатляваща биография и умерено би могъл да е претендент за кмет и на Бургас, само че избра родния си Средец, тъй като го боли за протичащото се в общината.

„ Израснал съм в Средец, най-милите ми детски мемоари са в този град. За страдание през днешния ден този град наподобява по напълно друг метод. Виждам тотална съсипия! Смятам, че човек излиза от родния си край, натрупа познания, опит и след това би трябвало да се върне, с цел да помогне. Кръвта вода не става “, безапелационен бе той в Ф Студио.

Кандидатът за кмет е наблюдавал родословното си дърво, което е измежду създателите на града. Негов прародител е възпитаник на Софроний Врачански, различен е известният мелничар Никола Радулов. Неговите предшественици пет генерации обратно са се раждали, живели и помагали на Средец.

„ Възможностите за Средец са безкрайни. Целият ми умишлен живот е обвързван с европейските политики и стратегии. Работил съм в Община Бургас, взел участие съм в планове като „ Интегриран градски превоз “ и „ Система за ръководство на отпадъците “. В Министерството на стопанската система работих в отдел „ Конкурентоспособност “, а от пет години съм в Държавен фонд „ Земеделие “, където давам отговор за Програмата за развиване на селските региони. Наясно съм с всички стратегии и знам, че би трябвало да се работи неотложно. В момента сме в повратен миг. Всеки миг ще започва новият програмен интервал, в случай че си изиграем картите вярно, ще преобразим Средец. А общината несъмнено има потребност да бъде развита благодарение на европейските средства. Проектите са безпределно доста “, сподели още Николай Стоилов и уточни съответните планове, които могат да получат финансиране от европейските стратегии.

Николай Стоилов счита, че е изцяло постижим планът за основаване на индустриална зона в Средец, а общината е една от дребното в страната, които могат да притеглят производства, освободени от корпоративен налог.

Зад Николай Стоилов е мощният тим на Средна европейска класа, който сплотява хората, искащи смяна в Средец.

" Срещам се с доста хора и виждам, че са обезверени. Заради това една от главните ми задачи е да върна разговора и чуваемостта сред общинска администрация и дребните обитаеми места “, даде поръчка той и даде обещание да бъде наличният кмет на Средец – вратата му постоянно ще бъде отворена за жителите, тъй като държи на мнението на всички

Вижте повече в нашия подкаст с Николай Стоилов:



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР