Кандидатът за кмет на София от Демократична България е председател

...
Кандидатът за кмет на София от Демократична България е председател
Коментари Харесай

Кога говори истината арх. Борислав Игнатов?

Кандидатът за кмет на София от Демократична България е ръководител на Камарата на архитектите. Той откри предизборната си компания пред пакетирания спрян небостъргач на строителната компания Артекс.

Посланието е, че Игнатов като стане кмет на Столицата няма да позволява високо строителство.

Стара приказка е, че най-вече се лъже след лов и по време на избори. Кандидатът на Демократична България на 100 % подтвърждава тази максима. Сега той е против Артекс, само че какво се случва единствено преди 2 години?

Същият този арх. Игнатов гордо оповестява в намерено писмо до медиите, че като ръководител на Камара на архитектите е приел поканата на вложителя Магна МК да провежда състезанието за небостъргача Парадайз Тауър.

Това се случва макар митингите на живущите в близост. Тази информация е оповестена в седмичника Капитал през 2017 година. Какво излиза? Архитект Игнатов няма нищо срещу небостъргач, когато е поканен да взе участие в състезанието като се допуска, че ще се получи отговарящ хонорар за него или Камарата.

Тогава него изобщо не го е интересувало недоволството на хората от региона, скриване на гледките им към Витоша и обстоятелството, че небостъргачът дружно с Мол Парадайз ще направи такава трафик запушалка, че ще засегне цяла южна София. Освен това оттова минават автобусите за Витоша, а това значи и усложнен достъп до планината.


Двойните стандарти са присъщи за държанието на политиците, само че Игнатов твърди за себе си, че е експерт. Но по какъв начин по този начин в единия случай, когато има персонална полза се държи по един метод. А когато има партийно предписание да притегли колкото се може повече предизборно протестен избор, правилата остават на втори проект.

Всъщност арх. Игнатов се държи много необичайно като за един доста къс интервал от време предложи много ексцентрични хрумвания, които пораждат основателни подозрения за неговият професионализъм.

За 15 дни кандидатът за градоначалник Борислав Игнатов предложи следното: Бизнес центровете да отворят детски градини, нестолични коли да не влизат в центъра на града в дни със замърсяване, всяка бюлетина на вота да бъде наградена с посадено дръвче, да се направи референдум за Паметника на руската войска, откакто предходните му хрумвания за съркофаг с надпис "България над всичко " и горист рид се оказа ирония.

Да не приказваме за неуместната му концепция да има общ стадион за ЦСКА и Левски. Варненецът има ли и най-беглата визия, какво ще се случва сред ентусиастите на тези два тима на "общия им стадион ". Да напомним на архитекта, че общи неща в България имаше до преди трийсетина години.
Нищо чудно прехваленият експерт арх. Борислав Игнатов да се окаже един неуспешен в Америка халтураджия.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР