Кандидатът за кмет на София на БСП и Левицата“ Ваня

...
Кандидатът за кмет на София на БСП и Левицата“ Ваня
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Изправих се срещу 33-годишно управление, което доведе до тежко раздържавяване на Столична община

Кандидатът за кмет на София на Българска социалистическа партия и „ Левицата “ Ваня Григорова направи първи коментар пред публицисти, написа БТВ. 

" Направихме първата стъпка, която е най-важна – поставихме в центъра на дебата на акцията проблемите на работещите хора и на дребния човек. Накарахме хората да повярват, че една друга София е друга, а когато повярваме, към този момент сме свършили по-голяма част от работата. Имаме волята да продължим до края и ще го създадем. Срамно е да бием мъже, само че в случай че се наложи, ще би трябвало “, сподели тя.

Избирателната интензивност към 20 ч. съгласно данните на „ Алфа Рисърч “ е 38,7%
Според данните от екзит пола на „ Алфа Рисърч “ Ваня Григорова се подрежда втора в борбата за София с 20,7% и ще се бори за кметския стол против Васил Терзиев на балотажа в неделя.
„ Благодаря на жителите, които повярваха в нашите хрумвания и ни поддържаха, на градската организация на Българска социалистическа партия, на всички съдружни сътрудници. Особено доста благодаря на моите сътрудници от синдиката. През цялата акция усещах поддръжката на жителите, увеличаваща се сила “, добави Григорова.
„ Изправих се против досегашното 33-годишно ръководство, което докара до тежко раздържавяване на Столична община (СО) и до това тя да се трансформира в най-голямата организация за недвижими парцели. Смятам, че към този момент имаме първа победа, без значение какви ще бъдат формалните резултати на следващия ден. Ако отида на балотаж, ще направя, тъй че Следствен отдел към окръжна прокуратура ще върне функционалностите си на собственик и няма повече да се отхвърля от отговорността да ръководи. Ние сме единствената опция на 33-годиншото ръководство. Изправете се софиянци и те ще паднат “, съобщи Ваня Григорова.

 

„ Продължаваме срещите по места, диалогът постоянно е бил с жителите. Ние сме обединението, която направи най-вече срещи на терен. Продължаваме да работим по идеите, които ни сплотяват. Българска социалистическа партия и „ Левицата “ са си обособени партии, аз съм претендент на обединената левица “, добави Григорова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР