Кандидатът за кмет на София Мая Манолова (подкрепена от БСП

...
Кандидатът за кмет на София Мая Манолова (подкрепена от БСП
Коментари Харесай

Мая Манолова: Борисов и Братя Галеви имат общ произход

Кандидатът за кмет на София Мая Манолова (подкрепена от Българска социалистическа партия и някои десни формации), отхвърли изказванията, че е обвързвана с Братя Галеви и съобщи, че те имат общ генезис с министър-председателя Бойко Борисов. Тя направи изявлението в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия, откакто тази заран пред Би Ти Ви министър председателят съобщи, че търсените братя Галеви помагали на Мая Манолова да събира ромски гласове. Дупнишките предприемачи Пламен Галев и Ангел Христов (наричани Братя Галеви, въпреки че нямат кръвна връзка) са оповестени за интернационално търсене от 2012 година, откакто изчезнаха от страната след окончателната им присъда за образуване и управление на незаконна група за рекет и изнудвания. Сега Мая Манолова съобщи, че Братя Галеви " са изпуснати от Борисов ", който по това време беше министър председател и от досегашния зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, който беше министър на вътрешните работи.

" Никога не съм била юрист на Братя Галеви, в никакъв случай не съм била обвързвана с тях, не са работили за мен. Те работеха с ГЕРБ, тъй като те имат общ генезис ", съобщи Мая Манолова, а на въпрос кои отговори: " Г-н Борисов, те и лица от подземния свят. Те се познават, те си поддържат връзка ". Кандидатът за кмет сподели още, че " в случай че той (Бойко Борисов – бел.ред.) е по отношение на тях, е задължен да уведоми Интерпол.

Манолова дефинира предизборната акция като " кална обидна и долна ", която била проведена от съперника ѝ ГЕРБ. Тя разяснява и обвиняванията, че е купувала ромски гласове във Волуяк, за които по-рано разгласи, че ще съди премиера за клюка.

" Във Волуяк няма ромска махала. На срещата нямаше нито един ром. Предполагам, че там даже не живетя роми ", съобщи кандидат-кметът и добави, " Обидата към жителите на Волуяк би трябвало да бъде последвана от опрощение от господин Борисов ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (391)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР