Кандидатът за кмет на ПП-ДБ за София Васил Терзиев гласува.Той

...
Кандидатът за кмет на ПП-ДБ за София Васил Терзиев гласува.Той
Коментари Харесай

И Васил Терзиев гласува

Кандидатът за кмет на ПП-ДБ за София Васил Терзиев гласоподава.

Той дойде тъкмо в 9 часа в изборната си секция в столичния квартал " Младост ", а съперничката му Ваня Григорова упражни първа правото си на избор още в 7,30 ч сутринта в кв. " Христо Ботев ".

Много значимо е и кои ще са районните кметове, подсети Терзиев.

Следващият изправителен е след 4 години, доста значимо е всеки да взе участие в ръководството на града със своя глас, прикани Терзиев.

Той е дал своя вот с машина. Видяхте какво се случи предходната неделя - над 500 хиляди невалидни гласа е ненормално, това са 15-16% от всимки. Оказа се и че в това учебно заведение има секции, в окито съм с нула гласа. Всеки един глас обезсмисля това, което се случва като безобразия по веригата, гласувайте, прикани още веднъж той.

Ще свърша работата - по този начин отговори на въпроса за какво той би трябвало да е кмет. Вярва, че може да победи. Допусна, че доста хора са демотивирани от операциите. Мен ме окуражи.

Ако хората излязат и гласоподават, обезсмислят работата на тези, които вършат измамите. Уледен е, че който е имал доверие на машинното гласоподаване, не го е изгубил.

Ще влизаме в кварталите, даде обещание Терзиев. само че за тази цел тябва да имаш деен, раотвил и почтен кмет на място, кото паботи в синхрон с централната администаиц. Независимо кой кмет е определен, ще работим да няма квартали втора употреба, зарече се Терзиев.

Може Борисов да се е пошегувал. Той всеки ден се майтапи, тъй че не знам в какво насторение се е събудил. по този начин претендентът на ПП-ДБ разяснява думите на Борисов от петък, че макар че " не му идва от вътрешната страна ", ще го подркепи.

Разчитам на гласовете на софиянци, които виждат в моята и на районните ни кметове кандидатура по-доър път към това да оправим кварталите и да дадем подтик на този град, отговори Терзиев на въпроса разчита ли на поддръжката на ГЕРБ.

Точно в 7 сутринта стартира изборният ден. Краят му е в 20 часа, само че времето може да бъде удължено с един час - единствено в случай че пред секцията има опашка от искащи, които не са съумели да упражнят правото си да гласоподават преди крайния период, припомня " 24 часа ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР