Кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов ежедневно провежда своята

...
Кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов ежедневно провежда своята
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Повече зелени пространства в „Западен“

Кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов всекидневно организира своята акция по кварталите измежду пловдивчани. Оставаме правилни на срещите от врата на врата и очи в очи с хората, тъй като за нас това е единственият верен метод. Никога не сме се крили, нашият жанр на работа е в директното другарство покрай жителите, разяснява Атанасов.

Заедно с претендента за кмет на „ Западен “ Десислава Желязкова, двамата разговаряха с живеещите в региона, които се оплакаха от проблеми с чистотата. Погледнете какво става, окосиха тревата два пъти и цяло лято я оставиха да гние и да завъжда комари, никой не идва да огледа положението на междублоковите пространства, споделиха хората. Наистина ми прави доста неприятно усещане положението на тревните площи в съвсем целия регион, на всички места е запуснато и занемарено, тревата е изсъхнала, цветя и шубраци няма, проличава си, че от дълго време не е работено в региона, само че това незабавно ще променим, в случай че ни дадете доверие и ни подкрепите на 27 октомври, ангажира се Славчо Атанасов. От своя страна претендентът за областен кмет на „ Западен “ Десислава Желязкова, която към този момент е била кмет на региона добави, че е подготвила планове, с които междублоковите пространства ще бъдат възобновени, облагородени и превърнати в приятни места за другарство и почивка. Изключително държа още веднъж да създадем „ Западен “ най-зеленият регион на Пловдив, а както се вижда сега положението е много запуснато, добави още Желязкова.

Кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов съобщи пред хората, че напълно поддържа Десислава Желязкова в желанията й да възвърне славата на региона като зелен оазис и напомни, че в неговия мандат бяха извоювани европейски средства, с които се направиха нови паркове в региона с беседки и детски площадки, отговарящи на най-съвременните условия. Из целия град виждам по какъв начин кварталите са занемарени, не е обръщано съвсем никакво внимание, като че ли градът е бил разграничен на централна част и външна страна. Аз не мога да позволи Пловдив да се развива на две скорости и ние ще работим интензивно във всички региони и квартали на града, безапелационен беше Славчо Атанасов.

Кандидатът за кмет на „ Западен “ Десислава Желязкова срещна жителите на региона с най-спешните задания, които е набелязала за деяние:

Пълна проверка на настоящето ръководство с всички следващи отговорности.
Изграждане, възобновяване и поддържане на зелените площи и детските площадки в междублоковите пространства.
Изграждане на още една ясла и детска градина – витално нужни за младите фамилии в региона.
Реконструкция на дребните квартални улици, значими за жителите на регион „ Западен ”.
Увеличаване на паркоместата за живущите в региона.
Десислава Желязкова, по образеца на Славчо Атанасов, ще има приемен ден всеки ден и ще вкара необятно практиката на публичните разисквания за значимите планове, касаещи развиването на регион „ Западен “. Желязкова се ангажира, че ще ръководи намерено, почтено, транспарантно и с грижа към хората и техните проблеми.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР