Кандидатът за кмет на Пловдив от ПП-ДБ Ивайло Старибратов отбеляза

...
Кандидатът за кмет на Пловдив от ПП-ДБ Ивайло Старибратов отбеляза
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Пловдив Ивайло Старибратов: В неделя е Пловдив срещу ГЕРБ!

Кандидатът за кмет на Пловдив от ПП-ДБ Ивайло Старибратов означи доста сериозна вълна от предпочитание за смяна в ръководството в града.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 831
Като математик той заключи, че в политиката едно плюс едно не прави две, само че изборните резултати красноречиво демонстрират, че Пловдив като гражданско общество се е изправил против ГЕРБ. " 18 900 души са дали своят вот за ГЕРБ, а всички останали: до 98 000 са дали своят вот срещу това ръководство ", добави той. 

Като притеснително той означи, че 10% от бюлетините в Пловдив са невалидни, а това обезкуражава жителите на града. Старибратов ги прикани да не се отчайват и напомни, че тази неделя ще се гласоподава и машинно. " То до известна степен ще бъде гаранция за по-добри резултати ", счита математикът. 

Като проблеми в Пловдив той означи чисотата, неналичието на задоволително озеленяване и презастрояването. Старибратов означи още, че би трябвало да бъдат импортирани промени в позитивна посока за публичния превоз в града. 

Негов приоритет ще е и финансовата част - бюджетът. " Наскоро излезе информация, че общината е банкрутирала, изиска се заем от страната ", напомни кандидат-кметът. 

Дигитализацията във всичките нейни етапи е главен приоритет за него. " Тя ще усъвършенства живота, тъй като достъпът до услуги е значителен за всички европейски страни. Достъпът до информация и това какво и по какъв начин се харчи, достъпът до информация за публични поръчки ", даде образци той, като изясни, че това ще понижи доста равнищата на корупция. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР