Кандидатът за кмет на община Велинград от ГЕРБ д-р Костадин

...
Кандидатът за кмет на община Велинград от ГЕРБ д-р Костадин
Коментари Харесай

Д-р Костадин Коев: Използвах всички възможности за привличане на инвестиции в община Велинград, благодаря за подкрепата на правителството

Кандидатът за кмет на община Велинград от ГЕРБ доктор Костадин Коев, дружно с народните представители от Политическа партия ГЕРБ Десислава Атанасова, Ивелина Василева, Десислава Тодорова, Даниела Малешкова и Димитър Гечев се срещнаха с поданици на с. Драгиново и Велинград. Те дадоха взаимна конференция, на която доктор Коев показа задоволството си, че за тези четири години е употребявал всяка една опция да притегли вложения за развиването на община Велинград.

"Искам да подчертая и да благодаря за изключителната поддръжка от страна на държавното управление. Няма да изреждам всички извоювани и осъществени планове. Радвам се, че община Велинград получи отлична оценка за потреблението на ресурсите по европейските стратегии за възстановяване на градската среда. Заедно ще продължим и ще надграждаме тези триумфи “, акцентира досегашният кмет Коев. Той показа с присъстващите и своите цели за идните 4 години. „ На първо място - недопускане на добива на волфрам на територията на общината. Ще работя за съответни ограничения и вложения за запазване чистотата на въздуха, планове за рекултивация на сметището, създаване на претоварна станция. Най-важният приоритет обаче за мен остава разрешаването на казуса с водата. Благодаря за търпението на хората от кв. „ Каменица “ "- показа доктор Коев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР