Кандидатът за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ,

...
Кандидатът за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ,
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе Диана Иванова: Искам да направя града по-уютно и гостоприемно място за живеене

Кандидатът за кмет на Община Русе, повдигнат от Политическа партия ГЕРБ, инж. Диана Иванова се срещна с жителите на два от огромните квартали на града – „ Дружба “ и „ Чародейка “. Тя благодари персонално на всички, които пристигнаха на място и споделиха своите проблеми, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.



„ Категорична съм, че фокусът към кварталите и дребните обитаеми места ще е измежду първите стъпки, които ще подхваща. Много са проблемите и всички хора са изцяло прави в своето възмущение и предпочитание за фрапантна смяна. Прави сте за това, че е неуместно да няма съответен градски превоз. Прави сте за това, че не може междублоковите пространства да са превърнати в неуместни паркинги. Прави сте за това, че не може улиците да се наводняват при първия дъжд и тревата сред блоковете да не се коси с месеци. Прави сте да желаете улиците да са осветени и налични “, съобщи в края на срещите Диана Иванова.



„ Аз съм от хората на Русе, които желаят да създадат града ни по-уютно и гостоприемно място за живеене. Аз също имам тези проблеми по моята улица, в моя квартал. Затова подсигурявам, че в случай че получа вашето доверие ще направя всичко по силите си, с цел да трансформира това. Гарантирам, че гласът ви ще бъде чут. Гарантирам, че подадените тъжби няма да са единствено входящи номера без отговор! Гарантирам, че детските площадки ще бъдат създавани с мисъл за нашите деца и тяхното щастливо детство “, добави Диана Иванова и изрично съобщи, че застава зад всяка своя дума.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР