Кандидатът за кмет на община Кула от ПП ГЕРБ Владимир

...
Кандидатът за кмет на община Кула от ПП ГЕРБ Владимир
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на община Кула от ГЕРБ Владимир Владимиров присъства на официалното откриване на ремонтирани пътни участъци в oбщината

Кандидатът за кмет на община Кула от Политическа партия ГЕРБ Владимир Владимиров участва на формалното разкриване на ремонтираните пътни сектори от гр. Кула до с. Цар Петрово и от гр. Кула до Полетковци и Старопатица.

„ Приключи осъществяването на един от най – огромните планове в сегашния мандат на локалната власт. Двата четвъртокласни пътя бяха в извънредно неприятно положение – с неравна настилка, разрушени банкети и компрометирано отводняване. Защитихме план по Програмата за развиване на селските региони на стойност съвсем 7 милиона лева”, сподели Владимир Владимиров. Той изясни,че са положени нови пластове асфалт, възобновени и нормализирани са банкетите, почистени и ремонтирани са отводнителните уреди. Демонтирани са старите пътни знаци и са сложени нови. Ремонтирани са и мостове и водостоци. В секторите, където има нужда, са сложени и стоманени еластични огради.

„ Радвам се, че приключихме тези извънредно значими поправки, тъй като това са пътища към две от най – огромните села в общината. По тези пътища пътуват всекидневно и възпитаници до средищното учебно заведение. Честитя на всички поданици на гр. Кула новите придобивки”, сподели претендентът за кмет на община Кула от Политическа партия ГЕРБ Владимир Владимиров.

На формалното разкриване на обектите участва заместител – министърът на земеделието, храните и горите Лозана Василева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР