Кандидатът за кмет на община Карлово - Кръстьо Врачев е

...
Кандидатът за кмет на община Карлово - Кръстьо Врачев е
Коментари Харесай

Кръстьо Врачев : “Възраждане” расте постоянно, за нас са важни хората

Кандидатът за кмет на община Карлово - Кръстьо Врачев е неотклонен в ежедневните си срещи и диалози с жители и е безапелационен, че поддръжката за политическата организация, която го издига е непрекъснато увеличаваща се.

“Ежедневно се срещам с доста хора и виждам смяната в тяхното мислене и настройки. От “Възраждане ” сме разнообразни, тъй като връщаме на хората вярата, че всичко е в техните ръце, че бъдещето им зависи от тях самите, че дружно можем да преборим корупционното статукво и незаконната сглобка ”, разяснява кандидат-кметът от “Възраждане ”.

Лидерът на политическата организация учредява структури всекидневно и в цялата страна. Такова основаване на локална конструкция следва и в град Сопот на 20.10 а на него ще участват доктор Костадин Костадинов- ръководител на “Възраждане ” и регионалният водач и претендент за кмет на община Карлово - Кръстьо Врачев.

“Ние изпълняваме това, което заявяваме и обещаваме  и не се крием от досег с хората, в противен случай, непрекъснато сме с тях, благополучен съм, че връщаме вярата на жителите, че съществува  опция и опция за транспарантно ръководство и тя се назовава “Възраждане ”, съобщи кандидат-кметът на община Карлово.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР