Кандидатът за кмет на община Етрополе Владимир Александров проведе среща-разговор

...
Кандидатът за кмет на община Етрополе Владимир Александров проведе среща-разговор
Коментари Харесай

Владимир Александров беше посрещнат с голяма подкрепа от жителите на гр. Етрополе

Кандидатът за кмет на община Етрополе Владимир Александров организира среща-разговор със съгражданите си в парк „ Езерото ". Той и претендентите за общински съветници се радваха на голям интерес от страна на жителите. Всички присъстващи слушаха със унес речта на Владимир Александров и не спираха да задават своите въпроси. Болна тематика на етрополци е калната вода, която тече от чешмите. Те изрекоха гласно недоволството си, че при следващата замяна на водопровода, качеството на питейната вода не се трансформира. Кандидатът за кмет на община Етрополе, повдигнат от Местна Коалиция „ Българска социалистическа партия за България " изясни, че градът има потребност от пречиствателна станция и това ще е първото нещо, за което ще се бори и ще реализира. В продължение на повече от година, Владимир Александров работи по идейния план за построяването на новаторска пречиствателна станция за питейни води, която ще е пионерна за България.

Жителите на гр. Етрополе обществено показаха и възмущението си от разходването на общински средства от досегашното управление. За тях е неприемливо близо 60 000 лева на месец да коства издръжката на месния футболен тим, а да не може да се задържи медицинския личен състав в болница МБАЛ „ Проф. доктор. Ал. Герчев ". Кандидатът за кмет с интегрална бюлетина 68 изложи своите визии и стратегия за по-качествено и транспарантно ръководство, в случай че бъде определен за кмет. Владимир Александров не би затворил футболната школа, а в противен случай - ще постави всички старания, тя да стартира да дава действителни резултати и да се привлекат положителни треньори. Недопустимо е към този момент 16 години да имаме на територията на общината футболна школа и последните 10 години да сме все в „ Трета лига ". Здравеопазването е основен акцент от програмата за развиване на общината.

Кандидатите за общински съветници също взеха ефективно присъединяване в срещата. Всеки един от тях се показа и деликатно изслушваха проблемите на съгражданите си.

Срещата завърши ползотворно и присъстващите останаха очаровани от програмата и визията за развиване на общината на Владимир Александров и претендентите за общински съветници. Имаше даже искащи, които се интересуваха по какъв начин биха могли да се включат към мощния екип на Местна Коалиция „ Българска социалистическа партия за България " (Коалиция „ Българска социалистическа партия за България ", „ Правото " ).

Жителите на община Етрополе за следващ път демонстрираха, че могат да бъдат обединени и единни. Времето за смяна настъпи.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР