Кандидатът за кмет на община Етрополе Владимир Александров и кандидатите

...
Кандидатът за кмет на община Етрополе Владимир Александров и кандидатите
Коментари Харесай

Владимир Александров проведе първите си срещи с жителите на гр. Етрополе

Кандидатът за кмет на община Етрополе Владимир Александров и претендентите за общински съветници организираха първите си срещи с жителите на гр. Етрополе. Те посетиха квартал „ Ябланица " и квартал „ 128 ", където се радваха на сериозен интерес от локалните хора. Пред тях показаха визията си и програмата си за ръководство на града за идващите 4 години.

Владимир Александров е повдигнат за претендент за кмет на община Етрополе от Местна Коалиция „ Българска социалистическа партия за България " („ Българска социалистическа партия за България ", „ Правото " ) с номер 68 в интегралната бюлетина.

Кандидатът за кмет сподели пред жителите статистически данни за метода на ръководство на общината през последните осем години, като съобщи, че е време за смяна. Владимир Александров показа също по този начин, че гр. Етрополе е с най-нисък рейтинг на бистрота на държавните поръчки. Бяха повдигнати въпроси и за положението на болница МБАЛ „ Проф. Д-р Ал. Герчев " и неналичието на личен състав.

Кандидатът за кмет на община Етрополе Владимир Александров и претендентите за общински съветници от листата му дадоха отговор на многочислените въпроси на своите съграждани. Най-интригуващи за жителите се оказаха проблемите, засягащи наводненията, безработицата, образованието, чистотата и екологията.

Владимир Александров прикани хората да гласоподават, с цел да настъпи смяната, от която община Етрополе се нуждае. Неговата съществена цел е да се сътвори пречиствателна станция за питейни води. Намерил е и вложител. По този метод ясно декларира, че ще пази потребностите на съгражданите си.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР