Кандидатът за кмет на БСП за София Ваня Григорова упражни

...
Кандидатът за кмет на БСП за София Ваня Григорова упражни
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Гласувах с чувство за надежда

Кандидатът за кмет на Българска социалистическа партия за София Ваня Григорова упражни правото си на избор. Тя разяснява, че гласоподава с възприятие за вяра.
Прочетете още
" Днес гласувах за град свободен. За град, в който всеки има свободата да бъде подобен, какъвто е. Гласувах за град без ненавист, в който можем да се гледаме очи в очи. Сега е време претендентите да млъкнат, с цел да приказват гласоподавателите. Имахме опция да даваме изявленията, имахме опция да дебатираме. Надявам се тази вечер да се забележим, в 21 часа, когато ще дам брифинг ", разяснява Григорова.

" Бях заредена с силата, която виждах в хората. Надявам се да намерят претекст да отидат до урните. От тях зависи ръководството идващите 4 години. Сега би трябвало да поемем нещата в свои ръце. "

Тя добави, че технологията за гласоподаване няма значение.

" Всеки да гласоподава както желае, само че дано да гласоподава. "

Точно в 7 сутринта стартира изборният ден. Краят му е в 20 часа, само че времето може да бъде удължено с един час - единствено в случай че пред секцията има опашка от искащи, които не са съумели да упражнят правото си да гласоподават преди крайния период.                                        
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР