Кандидатът за кмет, издигнат от Възраждане - Деян Николов, се

...
Кандидатът за кмет, издигнат от Възраждане - Деян Николов, се
Коментари Харесай

Деян Николов се среща с всички браншове, за да дадат шанс на младите

Кандидатът за кмет, повдигнат от „ Възраждане " - Деян Николов, се срещна със студенти по покана на Национално посланичество на студентските препоръки в България.

На срещата той отговори на всички въпроси на младежите. в това число и на тези, свързани с опциите за професионалната им реализация.

„ Университетите не учат на базовите правила в бизнеса и това основава усложнение при реализацията ви след това. Необходимо е да има взаимоотношение сред университетите и бизнеса. Това може да се реализира посредством включване на младите експерти в наставнически стратегии. Ако софиянци ми дадат доверието си и аз стана кмет, ви подсигурявам, че ще имате директен достъп до кметовете и зам.-кметовете, ще можете да виждате по какъв начин работи общината, студентските организации ще имат преференциален достъп до информацията в общината. Ще се стремя да възстановя справедливостта в ръководството, да осигуря бистрота за всички, без тромави процедури. ", сподели Деян Николов пред студентите.

Той показа и за желанието си да осъществя срещи с всички браншови организации на всяко тримесечие, да бъде построена програмата за идващия тримесечен интервал. Важна част в разискванията на тези срещи ще заеме какви благоприятни условия са обезпечени за младите, които приключват, и по какъв начин браншът може да сътвори условия за тяхната реализация в България. Разбира се, аз като кмет ще съм там и с цел да чуя проблемите на бранщовите организации, тъй като те най-добре ги вземат решение и надлежно да приложа нужните решения, които са в пълномощията ми. ", добави още Деян Николов - претендентът за кмет, повдигнат от „ Възраждане ", на срещата със студените.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР