Кандидатът за кмет Иван Иванов на ПП ГЕРБ и водачът

...
Кандидатът за кмет Иван Иванов на ПП ГЕРБ и водачът
Коментари Харесай

Иван Иванов: Община Русе трябва да е отговорен стопанин

Кандидатът за кмет Иван Иванов на Политическа партия ГЕРБ и лидерът на листата за общински съветници Алисе Муртезова бяха на срещи с колективите на ТРУД АД и компания ЕКОН – 91, като част от поредицата планувани срещи с локалния бизнес.

„ Труд “АД е едно от най-старите предприятия освен в Русе, само че и в страната. Тази година отбелязва своята 130-годишнина. ЕКОН-91 е водач на пазара на бои и произвеждане на матраци.

 „ За следващ път се убеждаваме, че хората работят с мисъл за Русе, само че не намират поддръжка, още веднъж липсва връзка. Един от нашите задължения за идващите четири години е да върнем образа на общината, като виновен собственик. Нужна е доста работа и огромни промени. Това няма да стане за един ден. Трябва да стартираме от там – общината да пази ползите на жителите и да се грижи за хората, които са останали тук “, съобщи Иван Иванов.

„ Точно поради това, на 29 октомври всички ние би трябвало да излезем и да гласуваме за кмет и за общински съветници, тъй като в идващите четири години решенията за града ни ще бъдат в ръцете на всички ни “, добави лидерът на листата с претенденти за общински съветници на Политическа партия ГЕРБ Алисе Муртезова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР