Кандидатът за канцлер на Германия от Германската социал-демократическа партия (ГСДП)

...
Кандидатът за канцлер на Германия от Германската социал-демократическа партия (ГСДП)
Коментари Харесай

Мартин Шулц смята, че Тръмп доста дълго време заема поста президент на САЩ

Кандидатът за канцлер на Германия от Германската социал-демократическа партия (ГСДП) Мартин Шулц Мартин Шулц – немски политик, ръководител на Европейския... към профила съобщи, че Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила много дълго време заема поста на президент в Съединени американски щати, заяви Фокус РИА Новости.


На въпрос на публицист от немското издание Zeit Magazin, какъв брой дълго Тръмп може да се задържи в Белия Дом, Шулц отговори: "Според мен, като цяло, той се намира в служба към този момент прекомерно дълго. "

Шулц неведнъж е коментирал сериозно президента на Съединени американски щати и е призовавал европейците да не се подчиняват на политическата логичност на Тръмп.

По данни на анкетата на института IfD, извършена на 6-и септевмри, за партийния съюз на Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила ХДС/ХСС са подготвени да гласоподават 38,5% от гласоподавателите, а ГСДП на Шулц получава 24% поддръжка. За „ Свободната демократическа партия “(Либералите) са подготвени да гласоподават 10%. За „ Алтернатива за Германия “(AfD), за „ Левите “ и „ Зелените “ биха дали своят вот по 8% от запитаните.

Парламентарните избори в Германия ще се проведат на 24-и септември
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР