Кандидатът за евродепутат от Продължаваме промяната“ – Демократична България“ Христо

...
Кандидатът за евродепутат от Продължаваме промяната“ – Демократична България“ Христо
Коментари Харесай

ПАДЕНИЕ: Ицо Хазарта в тайна сделка с Кирил Петков за €20 000 заплата, ПП се тресе

Кандидатът за евродепутат от „ Продължаваме промяната “ – „ Демократична България “ Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта, е в загадка сделка за изборите за Екологичен потенциал, подписана персонално с Кирил Петков, въпреки и „ рапърът “ да има обикновено приблизително обучение.

Хазарта, с чиито песни, които сякаш клеймяха политическото и обществено двуличие, израсна цяло потомство, към този момент няма нищо срещу да стане част от подмолните игри в политиката, написа „ Галерия ”.

Ставам в 6, мноо ме мързи, имам мноо работа и мноо ми се спи.

Треа нова ария, аре, ти я направи, откри ми минимума рими, мон ами. Мани тия остарели мръсотии и ела незабавно ми изпей некви нови тъпотии…

Заради сходни послания Христо Петров бе знаме на митинга против статуквото, когато изпълняваше и песни против всяка власт. Това го опакова като герой против несправедливостта и му отвори път към високите етажи в политиката. Това бе настоящо, до момента в който стана народен представител от брокерската псевдопартия Политическа партия без нито една работеща конструкция в страната.

Рапърът става член на Политическа партия с помощта на палавата Лена Бориславова, която е негов отдавнашен обожател. Тя отива на концерт на рапъра, припява шлагерите му, остава възхитена от изявата му и по-късно го показва на Кирил Петков и Асен Василев.

Пакетираните като харвардски ученици незабавно надушват златната рибка и го включват в листите, а Хазарта печели впечатляващи победи с преференции. Дори печели против Бойко Борисов на предходни избори, въпреки и това към този момент да е невероятно поради тоталното проваляне на провалената „ Промяна “.

Престоят му в Народното събрание обаче минава неусетно и с името на Хазарта не е обвързван нито един закон. Самият той се разочарова от пребиваването си в политиката, поради което губи почитатели, а участията му, от които генерира съществени доходи преди години, понижават.

Още преди оповестяването на предварителния избор Христо Петров декларира на Кирил и Асен, че случката му с политиката завършва.

Най-гневен от решението му е Кирил Петков, който желае да опълчи Хазарта на Бойко Борисов на идните избори в Банкя, надявайки се, че рапърът ще размаже някогашния министър председател с преференции.

Затова Просто Киро увещава Христо Петров да остане в политиката, като му подсигурява да го включи в листата за евродепутат в скица, която му обезпечава избираемо място в Брюксел и заплата от 20 000 евро на месец.

Борецът против порочните политици се съгласява, забравяйки за посланията за морал и честност, впечатлен от крупната сума, която всеки месец ще се влива в банкова му сметка. Силните послания за неналичието на морал в политиката избледняват в името на персоналната полза.

Скандалното е, че той е единственият претендент за Европейския парламент, който е със приблизително обучение, сходно на ромската фолк певица Роксана, която е лидер на листа от партията на Радостин Василев „ Меч “. Разликата е, че чалгаджийката се бори за място в нашия парламент, а не за Брюксел.

Тайната сделка на Кирил Петков и Христо Петров-Хазарта допуска рапърът да бъде стартиран като най-важния претендент за Брюксел. Мнимият харвардски ученик, популяризирал се с подправената декларация за двойно поданство и подправени документи за плажа „ Корал “, извършва прецизно обещанията си, като неглижира всички останали претенденти от листата на Политическа партия за Екологичен потенциал за сметка на Хазарта по време на акцията.

Заради следващото безогледно държание на Кирил Петков в партията зрее протест, а нейни членове настояват, че тя се раздира от междуособици. Ако Христо Петров бъде определен за евродепутат, той ще бъде единственият среднист, излъчен да пази правата ни в Брюксел.

Дори в епохата на софтуерните революции има значение кой защо е учил и дали е обогатявал общата си просвета в продължение на 5 години в университет, или е станал всеобщо известен с няколко шлагера, които през днешния ден даже към този момент звучат тъпо на фона на политическата кариера на техния създател.

Инфо: narod.bg

 

Тагове: Христо Петров Ицо Хазарта ЕП Кирил Петков ПП
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР