Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Асим Адемов и народният представител

...
Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Асим Адемов и народният представител
Коментари Харесай

Кандидатът за евродепутат Асим Адемов и народният представител Ася Пеева посетиха села в община Руен

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Асим Адемов и националният представител Ася Пеева посетиха села в община Руен – една от огромните общини със смесено население в област Бургас, където в последните години ГЕРБ трайно осъществя сполучливите си политики, оповестиха от пресцентъра на партията.

В с. Трънак те се срещнаха с поданици на селото и разискаха проблемите им. Всички се сплотиха към концепцията, че няма вяра, която да насърчава омразата и тероризма. „ Ние в ГЕРБ не разделяме хората по етнос. Важно е през днешния ден, когато в Европа се надигат националистически настроения, ние в България да запазим мирното общуване, както до момента, на хората от разнообразни религии “, съобщи Адемов.

При срещата в с. Планиница, жителите на селото показаха опасенията си от желанията на общинска администрация да слее паралелките в главното учебно заведение, в което се образоват 80 деца. По думите им тях, това ще повлияе отрицателно върху качеството на образованието и желаеха подпомагане за разрешаване на проблема. Кандидатът за евродепутат Асим Адемов и Ася Пеева, която е член на парламентарната Комисия по обучение разясниха, че ще се срещнат в елементи с проблема и ще търсят решение на казуса.

„ Образованието е ключът към бъдещето освен на България, само че и на Европа. Благодарение на ГЕРБ то бе изведено като приоритет в ръководството на страната ни и аз ще продължа да не отстъпвам тази позиция. Учителските заплати бяха увеличени с 10% от тази година, чака се и още работа в тази посока. В идващият програмен интервал ще бъдат отпуснати 18 милиарда лева, като основна част от тях ще бъдат ориентирани към образованието. Европа не е надалеч от нас, ние сме част от нея и това се усеща и вижда по време на визитата ми в разнообразни обитаеми места “, разяснява Адемов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР