Кандидатът за депутат от Възраждане“ в Пловдив Чавдар Бахчевански е

...
Кандидатът за депутат от Възраждане“ в Пловдив Чавдар Бахчевански е
Коментари Харесай

Задържаха кандидат-депутат от Възраждане за шофиране след наркотици


Кандидатът за народен представител от „ Възраждане “ в Пловдив Чавдар Бахчевански е бил задържан, до момента в който кара, заяви бТВ.

Проверката е осъществена през уикенда, а полевият тест е реагирал за приложимост на наркотични субстанции. Мъжът е бил арестуван, а по-късно освободен. Първоначално той отрекъл да е претендент за народен представител, само че инспекцията посочила противоположното. „ По мотив на публикуваната подправена вест, Чавдар Бахчевански посети здравна лаборатория, с цел да му бъде изработен кръвен тест за опиати “, оповестиха от партия „ Възраждане “, като изпратиха и резултатите от лабораторията:

 null - 2

Снимка: Политическа партия Възраждане

„ Още на следващия ден „ Възраждане “ ще изпрати писмо до Министерството на вътрешните работи, с което ще изиска тестванията, които употребява полицията, да бъдат тествани за меродавност. Ние съблюдаваме закона и никой не е над него. „ Възраждане “ изрично се опълчва на потреблението на държавни институции като репресивна бухалка против жители, бизнес и опозиционни политически партия, като дефинират случката като „ клеветническа акция “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР