Кандидатът на за кмет на София покани съперника си за

...
Кандидатът на за кмет на София покани съперника си за
Коментари Харесай

Ваня Григорова към Васил Георгиев: Очаквам Ви на дебати

Кандидатът на за кмет на София предложения противника си за поста, повдигнат от –, на диспути, оповестиха от пресцентъра на.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 760
" Уважаеми господин Терзиев, ще Ви чакам на следващия ден, 2-ри ноември, на дебата, проведен от Българска национална телевизия и bTV от 20,00 часа, както и на дебата по БНР в петък, 3-ти ноември, от 14,00 часа. Имахте задоволително време, с цел да отговорите на тези оферти – за телевизионния спор, даже направено още преди първия тур, вместо да оферирате нещо, което е мъчно осъществимо броени часове преди балотажа ", съобщи Григорова в отворено писмо, получено на публицистичната поща на

" Когато отправяте сходни предложения, добре е да си припомните, че сега сте претендент за обществена служба, а не корпоративен началник, който счита, че подчинените му са длъжни да извършват прищевките му ", написа още тя.

" Но защото разбирам, че имате потребност някой да Ви суфлира, може да вземете със себе си депутати, министри,, другари, сътрудници, който поискате... ", добави Григорова.

" Аз ще Ви чакам там ", добави тя.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР