Кандидатът на “Спаси София“ за кмет на столицата Борис Бонев,

...
Кандидатът на “Спаси София“ за кмет на столицата Борис Бонев,
Коментари Харесай

Борис Бонев призова да се гласува срещу районните кметове на ГЕРБ на балотажа

Кандидатът на “Спаси София “ за кмет на столицата Борис Бонев, който получи 47 936 гласа (10.77%) на първия тур предходната неделя, прикани на балотажа да се гласоподава против актуалните районни кметове от ГЕРБ и да бъдат подкрепени претенденти на Демократична България, Българска социалистическа партия и самостоятелни.

В профила си във Facebook той показва, че новите лица в екипа на Йорданка Фандъкова за районни кметова са нула, по тази причина Спаси София категорично не поддържа кметовете на Триадица, Лозенец, Слатина, Панчарево, Изгрев и Овча Купел.

“През годините имахме нещастието да споделяме с доста районни кметове от партия ГЕРБ. Общото сред тях беше откровеното отвращение да работят в интерес на хората. Многократно сме коментирали фрапиращите дейности на кметовете на Лозенец, Триадица, Красно село, Овча Купел, Люлин, Изгрев, Слатина, Възраждане, Надежда, Панчарево и кой ли не. Присъствал съм на срещи с тях или на публични разисквания и постоянно съм се възмущавал на пасивността и цялостното вземане предвид с волята на " огромния " кмет “, показва Бонев.

“През последните години нито един път не видях тези хора да излязат и да застанат с достолепие, с цел да защитят живущите в регионите им. Няма по какъв начин през днешния ден да чакам, че те внезапно ще се трансформират и ще стартират да работят по нов метод. Дали съперниците им на балотажите са по-подготвени - някой да, други надали, само че е нужна смяна “, счита Бонев.

Той показва, че желае нови районни кметове, при които в случай че отиде да им предложи основаването на нова автобусна линия, даваща комфортни, бързи и постоянни връзки на живущите, да срещне отворена врата. “Вместо да ми се задават глупави въпроси като
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР