Кандидатът на Републиканската партия за Белия дом Доналд Тръмп проведе в неделя

...
Кандидатът на Републиканската партия за Белия дом Доналд Тръмп проведе в неделя
Коментари Харесай

Тръмп поработи в „Макдоналдс“, отново нападна Харис: Тя никога не е работила на такова място

Кандидатът на Републиканската партия за Белия дом Доналд Тръмп проведе в неделя предизборната си акция в ресторант на известната верига за бързо хранене „ Макдоналдс “ в основния щат Пенсилвания.

Бившият президент на Съединени американски щати нямаше проблеми, до момента в който пържеше картофки, още веднъж да нападне съперниката си от демократите Камала Харис. Същевременно съобщи, че до момента в който е бил млад, е работил в „ Макдоналдс “.

Харесвам Макдоналдс. Харесват ми чиновниците, сподели Тръмп и уточни, че Харис в никакъв случай в живота си не е работила там.

Според информация обаче Камала Харис е работила в заведение на американския френчайз през лятото на далечната 1983-та година в град Аламеда в щата Калифорния, с цел да може да си заплаща таксите за Университета „ Хауърд “ във Вашингтон.

 

Тръмп, който е считан за един от най-големите фенове на веригата, през 2019 година, по време на мандата си в Белия дом, провежда събитие, в което гостите ядоха хамбургери.

Според Иън Самс от предизборния щаб на Камала Харис Тръмп е „ почнал да лъже от обезсърчение “, потвърждавайки, че е работил на такова място.

Той в никакъв случай няма да разбере какво е да работиш през лятото, тъй като са му поднесли милионите на сребърен поднос, които след това пропилял, сподели той.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР