Кандидатът на ПП-ДБ за управител на Националната здравноосигурителна каса Станимир

...
Кандидатът на ПП-ДБ за управител на Националната здравноосигурителна каса Станимир
Коментари Харесай

ДАНС: Кандидатът на ПП-ДБ за шеф на НЗОК излъга! Той: Е, хора сме, грешим!

Кандидатът на ПП-ДБ за шеф на Националната здравноосигурителна каса Станимир Михайлов е излъгал пред здравната комисия в Народното събрание.

Това излиза наяве от отговор на ръководителя на ДАНС Пламен Тончев на питане от страна на ръководителя на комисията проф. Костадин Ангелов.

В ДАНС не е постъпвала декларация за действителния притежател на „ Балкан заем “ АД, пишат в писмото до здравната комисия в Народното събрание от организацията за национална сигурност.

ДАНС: Кандидат на ПП-ДБ за … by Danail Kanev

Кандидатът за началник на НЗОК Станимир Михайлов беше изслушан там в понеделник. На въпрос дали е подал декларация за действителния притежател на компанията, той отговори, че ще се платят административните санкции. „ Хора сме, работим и бъркаме “, изясни Михайлов.

„ Балкан заем “ АД е акционерно сдружение и би трябвало да подава декларация в Агенцията по вписванията за действителните притежатели по Закона за ограниченията против изпирането на пари. Михайлов е шеф и член на съвета на шефовете. Точно хората на тази служба би трябвало да подават декларациите. Ако не го създадат, има административна санкция, написа „ 24 часа “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР