Кандидатът на левицата за кмет на София Ваня Григорова пише

...
Кандидатът на левицата за кмет на София Ваня Григорова пише
Коментари Харесай

Ваня Григорова към Васил Терзиев: Очаквам Ви днес на дебата, организиран от БНТ и БТВ от 20.00 ч.

Кандидатът на левицата за кмет на София Ваня Григорова написа в отворено писмо до него, че го чака през днешния ден на дебата, организран от Българска национална телевизия и bTV от 20,00. Часове преди този момент писмо обаче от щаба на Терзиев обявиха, че оферират спор сред Васил Терзиев и Ваня Григорова, само че... по тройки.

" Разбирам, че имате потребност някой да Ви суфлира, може да вземете със себе си депутати, министри, Борис Бонев, другари, сътрудници, който поискате... Аз ще Ви чакам там ", дава отговор му Григорова.

Ето цялото й писмо:

ДО
Г-Н ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ,
КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ

Копие до:

Българска национална телевизия
БНР
Българска телеграфна агенция
bTV
Народоосвободителна въстаническа армия ТВ
ДАРИК РАДИО
ИКОНОМЕДИЯ

Уважаеми господин Терзиев,

Ще Ви чакам на 2-ри ноември, на дебата, проведен от Българска национална телевизия и bTV от 20,00 часа, както и на дебата по БНР в петък, 3-ти ноември, от 14,00 часа.

Имахте задоволително време, с цел да отговорите на тези оферти - за телевизионния спор, даже направено още преди първия тур, вместо да оферирате нещо, което е мъчно осъществимо броени часове преди балотажа.

Когато отправяте сходни предложения, добре е да си припомните, че сега сте претендент за обществена служба, а не корпоративен началник, който счита, че подчинените му са длъжни да извършват прищевките му.

Но защото разбирам, че имате потребност някой да Ви суфлира, може да вземете със себе си депутати, министри, Борис Бонев, другари, сътрудници, който поискате...

Аз ще Ви чакам там.

С почитание: Ваня Григорова,

Кандидат за кмет на София

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР