Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Тракия“ в Пловдив

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Тракия“ в Пловдив
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Тракия“ в Пловдив Костадин Димитров поздрави възрастните хора за празника им

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на регион „ Тракия “ в Пловдив Костадин Димитров посети пенсионерския клуб в 46-ти блок, с цел да поздрави персонално възрастните хора с празника им.

„ В първия ден на месец октомври, когато означаваме Международния ден на възрастните хора, желая още веднъж да удостоверявам дълбокото си почитание към вас. През миналите осем години доста постоянно се събирахме дружно, с цел да обсъждаме значими за региона ни въпроси, да споделяме паники и наслади. Благодаря ви за поддръжката и другарството, за това, че вратите на клуба са постоянно необятно отворени за другари “ – с тези думи се обърна към своите домакини Костадин Димитров, който е претендент за трети сполучлив управнически мандат.

Той изрази възхищението си от силата и силата, с която го зареждат срещите му с жителите на регион „ Тракия “ от златната възраст. Пожела им здраве и дългоденствие, радостни празници и спокойни делници. Костадин Димитров изиска още веднъж поддръжката им на локалните избори на 27-ми октомври. ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР