Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Първомай Асен Кичуков проведе

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Първомай Асен Кичуков проведе
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет за община Първомай Асен Кичуков се срещна с работници в две предприятия

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Първомай Асен Кичуков организира срещи с служащите в две предприятия на територията на общината. Той поговори с тях за изискванията на работа, потребностите и желанията им за това по какъв начин да се развива тяхното обитаемо място.

Близо 60 души се отзоваха на поканата да се включат в полемиката, на която Кичуков набеляза главните акценти от предизборната си стратегия и изиска да чуе тяхната позиция за това в каква посока би трябвало да се развива общината и кои са най-наболелите проблеми, чакащи бързо решение. Сред желанията на работещите се открои потребността от привличане на вложители за основаване на повече работни места.



Кичуков изясни, че измежду целите му е възстановяване инфраструктурата в общината и по съответно – нов мост над Марица, реорганизация на околовръстното шосе, преасфалтиране на улици и създаване на тротоари, реновиране на парковете и детските площадки, модернизиране на детските градини. Друг акцент е развиването на спорта посредством създаване на уреди и Многофункционална зала, с цел да останат младежите в региона.

Кичуков се ангажира да направи каквото е по силите му за привличане на вложители в региона и добави, че е отворен за срещи с всички, които имат хрумвания по отношение на развиването на общината.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР