Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кричим Атанас Бъбаров се

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кричим Атанас Бъбаров се
Коментари Харесай

Kандидатът на ГЕРБ за кмет на Кричим Атанас Бъбаров: Вярвам, че ще получа шанс да превърна Кричим в европейски град

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кричим Атанас Бъбаров се срещна и беседва с народните представители от ГЕРБ Менда Стоянова, която е ръководител на Комисията по бюджет и финанси и член на Изпълнителната комисия на Политическа партия ГЕРБ и ген. Константин Попов-председател на Комисията по защита.

По време на диалога те показаха поддръжката си за Бъбаров и бяха единомислещи, че той е просветен, способен и съвременно мислещ човек, по тази причина може и знае по какъв начин да извърши по този начин нужната смяна в Кричим. От своя страна Атанас Бъбаров благодари за поддръжката и подсигурява, че в случай че има шанса да бъде кмет на Кричим, ще го трансформира в европейски град. След това ген. Попов и Бъбаров разговаряха с общинското управление на локалната конструкция на ГЕРБ, с претендентите за общински съветници на ГЕРБ и симпатизанти.



На срещата участва и претендентът за кмет на община Перущица Мария Вълканова, която като експерт по европроекти показа своя опит и изясни опциите за финансиране от европейските фондове. По време на диалога бяха набелязани и главните проблеми на община Кричим, за които претендентът за кмет Атанас Бъбаров незабавно уточни своето виждане за разрешаването им. От своя страна ген. Попов съобщи, че поддържа позитивната акция, която ГЕРБ - Кричим води, тъй като по думите му хората са се уморили към този момент от клюки и обиди, които имат единствената цел да очернят и опетнят положителното име на кандидат-кметовете.



"Този черен пиар не носи нищо на никого, тъй като хората желаят да видят, че се работи за възстановяване на живота им, а не да слушат нападки и обиди “, сподели ген. Константин Попов.

Заедно с претендента за кмет и претендентите за общински съветници от ГЕРБ в Кричим, той се разноски из града. След като прегледа центъра, съобщи изрично, че Атанас Бъбаров ще бъде добър кмет и като съвременно мислещ човек, с опита и контактите си, които има в България и в чужбина, и с ръководещата партия зад себе си доста бързо ще трансформира Кричим в съвременен град.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР