Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Костенец Йордан Ангелов ще

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Костенец Йордан Ангелов ще
Коментари Харесай

Ангелкова: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Костенец Йордан Ангелов ще работи за развитието на туризма в района

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Костенец Йордан Ангелов ще работи интензивно за развиването на туризма в региона. Това съобщи регионалният координатор на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова на среща с жители в град Костенец. Тя посочи смисъла на общината за икономическото и общественото развиване на цялата област и акцентира отговорностите на членовете на ГЕРБ за поощряване на този напредък.

„ Само с общи старания можем да реализираме прогрес, който да увеличи виталния стандарт на хората и да утвърди осъществените стопански резултати като трайна тенденция”, уточни регионалният координатор.

Николина Ангелкова подчертава върху вероятностите пред локалния туризъм и ограниченията да стимулиране на балнео и СПА услугите, тъй като Костенец е прочут с красивата си природа и трите си залежи на минерални води. „ Това открива нови благоприятни условия за спомагателни работни места, което е от значително значение за просперитета на общината “, акцентира тя.



„ В политическата ни стратегия като значим приоритет е залегнало партньорството с министерствата на туризма, на околната среда и водите, и на опазването на здравето, с цел да изготвим дълготрайна тактика за развиване на Костенец като туристическа дестинация през цялата година “, уточни претендентът на ГЕРБ за кмет на община Костенец Йордан Ангелов.

„ Туризмът е бъдещето на Костенец “, съобщи в умозаключение Йордан Ангелов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР