Кандидатът на ГЕРБ няма значение, борбата ни е срещу модела

...
Кандидатът на ГЕРБ няма значение, борбата ни е срещу модела
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Борбата ни е срещу управленския модел на ГЕРБ в София

" Кандидатът на ГЕРБ няма значение, битката ни е против модела на ръководство ", съобщи в неделя пред Българска национална телевизия Васил Терзиев, претендент на Продължаваме промяната – Демократична България (ПП-ДБ) и " Спаси София " за кмет на София. Астрологията си споделя думата, разяснява той с подигравка изказването на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че ще разгласят своя кандидат-кмет за София като " свърши ретроградният Меркурий ".

" Критиките са към централизирания модел на ръководство, фаворизирането на избрани компании и региони, наш кмет, ваш кмет - това са пороците, които желаеме да почистим от ръководството ", сподели Васил Терзиев и акцентира, че са нужни повече средства и по-добро обмисляне, да се дадат повече пълномощия на районните кметове.

" Винаги съм бил екипен състезател. Работим да няма балотаж, няма значение с кой претендент. Важното е да има конфликт на хрумвания, а не на отказване. Нямам обязаност с никакви служби. Отварянето на досиетата на родителите ми не е в моите пълномощия ", сподели още Васил Терзиев и съобщи, че някои от улиците като " Граф Игнатиев " и " Аксаков " могат да се снабдят с по-хубави имена.

" Общото в бизнеса и политиката е умеенето да работиш с хора, да намираш метод, по които да обединиш всички. Различното е отговорността ", счита Терзиев.

" Основната разлика е, че в единия случай харчиш своите пари, а в политиката харчиш парите на хората. Всяка стотинка би трябвало да бъде ясно къде отива ", допълни кметът на регион " Слатина "  Георги Илиев, който също бе посетител в Българска национална телевизия.

" ГЕРБ имат някои хубави начинания. " Зелена София " включва силата на жителите. Това е невероятна самодейност ", сподели Георги Илиев. Направеното метро е нещо хубаво и позитивно, което се е случило в мандата на ГЕРБ, съобщи от своя страна Васил Терзиев.
Той дефинира изказванията, че ще е претендент за предстоящ министър председател като нещо в областта на опциите, само че разясни, че първата стъпка е кметският пост в столицата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР