Кандидатът на демократите за президент на САЩ Джо Байдън предупреди

...
Кандидатът на демократите за президент на САЩ Джо Байдън предупреди
Коментари Харесай

И Байдън се закани: Без сделка със САЩ, ако Великобритания наруши мира със Северна Ирландия

Кандидатът на демократите за президент на Съединени американски щати Джо Байдън предизвести Англия, че би трябвало да съблюдава съглашението за мир със или няма да има комерсиална договорка с американците. Това направи той в Twitter.
" Не можем да позволим Споразумението от " Добрия петък ", което донесе мир на Северна Ирландия, да се трансформира в жертва на. Всяко комерсиално съглашение сред Съединени американски щати и Англия би трябвало да зависи от спазването на Споразумението и попречване връщането към твърда граница. Точка ", написа Байдън и прикачи самото съглашение.

We can’t allow the Good Friday Agreement that brought peace to Northern Ireland to become a casualty of Brexit.

Any trade deal between the U.S. and U.K. must be contingent upon respect for the Agreement and preventing the return of a hard border. Period.
— Joe Biden (@JoeBiden)  Нанси Пелоси: Без договорка със Съединени американски щати, в случай че Англия наруши пакта за Brexit Нанси Пелоси: Без договорка със Съединени американски щати, в случай че Англия наруши пакта за Brexit
Няма " безусловно никакъв късмет " комерсиална договорка с Обединеното кралство да мине Конгреса на Съединени американски щати, в случай че Лондон наруши пакта си за Брекзит с...

Премиерът на Англия Борис Джонсън предложи законодателство, което ще наруши част от договорката с Европейски Съюз за Brexit, отнасящо се до Северна Ирландия. Джонсън упреква Европейски Съюз, че е сложил револвер на масата за договаряния и се пробва да раздели Обединеното кралство.
Брюксел предизвести, че всяко нарушение на съглашението за Brexit ще спре комерсиалните договаряния.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР