Кандидатът на демократите за президент на САЩ Джо Байдън осъди

...
Кандидатът на демократите за президент на САЩ Джо Байдън осъди
Коментари Харесай

Байдън осъди анархията в САЩ: Мародерството не е протест

Кандидатът на демократите за президент на Съединени американски щати Джо Байдън осъди деянията на принуждение, съпътстващи антирасистките митинги и упрекна противника си Доналд Тръмп, че разпалва общественото неодобрение, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" Мародерството не е митинг. Подпалвачеството не е митинг. Тези неща нямат нищо общо с митингите. Това е чисто и просто безредица ", сподели Байдън в тирада в Питсбърг, щата Пенсилвания.

" Пожарите горят, само че ние имаме президент, който разпалва пламъците вместо да ги гаси. Президентът от дълго време е изгубил всякакво морално предимство. Той не може да спре насилието, тъй като го е разпалвал в продължение на години ", сподели Байдън.

" Доналд Тръмп е токсично наличие в страната ни от четири години и е отровил полезностите ни. Той не съумя да опази Америка (от ковид и протестите), по тази причина в този момент се пробва да уплаши Америка. До това се свежда цялата му предизборна акция: страхът ", добави той.

Байдън също по този начин отговори на рецензиите за президента и екипа му, които го разказват като марионетка в ръцете на радикалната левица.

" Познавате историята ми, историята на фамилията ми. Запитайте се дали наподобявам на коренен социалист, който симпатизира на мародерите?, сподели Байдън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР