Кандидат за народен представител свали вчера украинското знаме от сградата

...
Кандидат за народен представител свали вчера украинското знаме от сградата
Коментари Харесай

С Ура! изхвърлиха украинското знаме през балкона на Столична община

Кандидат за депутат смъкна през вчерашния ден украинското знаме от постройката на Столична община . Той изхвърля знамето от балкона на постройката под съпровода на зов " Ура! ", заявявайки: " Вън фашистите украинци от България. "

След това кандидат-депутатът реалокира знамето, което дефинира като " парцал ", от улицата до саксия на тротоара.

" Свалихме фашисткото знаме , на което не му е мястото горе. Отдавна не му беше мястото горе. Смърт на фашизма, няма да легитимираме фашистите и холокоста ", разяснява постъпката си той.
 Зам.-шефът на СОС Борислав Иванов подаде оставка след драмата с украинското знаме
Зам.-шефът на СОС Борислав Иванов подаде оставка след драмата с украинското знаме

От " Възраждане " се разграничиха от общинския консултант

С осъщественото от претендента за депутат се е похвалил нощес във " Facebook " водачът на Политическа партия МИР Симеон Славчев , която взе участие в конкуренцията за идните предварителни избори на 2 април. Изпълнител на акцията, която не е доста евентуално да е осъществена инцидентно тъкмо по време на предизборната акция, е кандидат-депутатът Атанас Стефанов . Видео с осъществяването му беше публикувано от партията, която на парламентарните избори на 2 октомври 2022 година беше подкрепена от 4 536 души, или 0.18% от гласоподавателите.

Припомняме, че на 12 октомври предходната година симпатизанти на " Възраждане " от фасадата на Столична община, откакто няколко месеца по-рано последователи на партията като наеха вишка, само че по-късно то бе сложено назад на балкона на постройката. На 13 октомври м.г. стана ясно, че от зам.-председателя на Столичния общински съвет Борислав Иванов , като това му струваше поста. От " Възраждане " пък се разграничиха от Иванов, който разгласи, че сменя " Атака " с партията на Костадин Костадинов.
 Борба за кметския стол в София или битка за участие във Възраждане
Борба за кметския стол в София или битка за участие във Възраждане

В свалянето на украинското знаме
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР