Кандидат за депутат от листата на ГЕРБ/СДС до съвсем скоро

...
Кандидат за депутат от листата на ГЕРБ/СДС до съвсем скоро
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: Здравният министър си назначи кандидат за депутат на ГЕРБ за чиновник №1

Кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ/СДС до напълно скоро кацна не къде да е, а като основен секретар на здравния министър проф. Асена Сербезова. Георги Липчев, който размахваше сините флагове като юношески деятел на " лъвчето " до парламентарните избори през април, беше основен секретар на екс служебния министър на финансите Валери Белчев, само че очевидно е съумял да построи небрежно доверие у новите ръководещи и продължава политическата си и административна кариера в екипа на Сербезова.

Новината за назначението му провокира изострен ужас в редиците на някогашните депутати от " Изправи се! Мутри вън! ", отпред с пловдивската юристка Мария Капон, която първа изригна против името на Липчев на виновния пост.

В формалната му биография се показва, че пез 2007 година се дипломира като магистър по право в Софийски университет “Св. Климент Охридски”, със специализация по интернационално право и интернационалните връзки. През 2007 година минава образование по политически мениджмънт в Института Роберт Шуман, гр. Будапеща (Унгария).

Притежава мениджърски и административен опит в региона на правото и енергетиката, както и в държавната администрация. През 2021 година е заемал длъжността шеф на кабинета на министъра на финансите във второто служебно държавно управление с министър председател Стефан Янев.

Владее френски и британски език. Но на никое място не се загатва дейната му политическа работа.

Нещо повече, цели 6 години той е бил основен секретар на Младежкото Съюз на демократичните сили в града под тепетата. А небезизвестният кадър на Отровното трио Светослав Трайков разяснява новоназначението му по този начин:

" Новият основен секретар на Министерство на здравеопазването е ей този несретник от ГЕРБ-СДС. Ние бяхме 116 дни по площадите, с цел да трудоустрояваме калинките на Хунтата. Помня го като че ли беше през вчерашния ден. Браво, ето това е същинска Промяна ".

ТЕМА преди 2 часа 1933 преди 3 часа 2243 преди 22 часа 656
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР