Кандидат-президентската двойка на "жълтопаветниците" Лозан Панов - Мария Касимова -

...
Кандидат-президентската двойка на "жълтопаветниците" Лозан Панов - Мария Касимова -
Коментари Харесай

Фото бомба! Панов хукна да се тунингова

Кандидат-президентската двойка на "жълтопаветниците " Лозан Панов - Мария Касимова - Моасе по всякакъв начин се старае да показва своята уникалност и в същото време цялостна раздалеченост от действителните проблеми на жителите.

Панов хукна да се тунингова, а в протяжни изявленията Касимова не пропуща да подчертае, че живяла чартърен в "Лозенец ". На този декор звучат несериозно напъните на кръга "Капитал ", посредством прокситата си Атанас Атанасов и Христо Иванов, да пробват да внушат, че двойката Панов-Касимова щели да стигнат до балотаж.

Далеч по-голяма е вероятността Панов да има по-малко гласове от Костя Копейкин и фолк-певицата Луна, в сравнение с да взе участие на втория тур за държавен глава.



Председателят на Върховния касационен съд в отпуск наподобява е решил да употребява предизборната акция с цел да освежи имиджа си. Първо Панов е минал през фризьор, а след апел на софийска офтоматоложка, арбитър №1 хукна да си сменя очилата.

Провокирана от телевизионна изява на претендента за президент, столичната офтоматоложка М.Ст. написа какъв брой значимо било Панов да си смени очилата.

Два дни по-късно Лозан Панов цъфнал в оптиката и си купил нови лупи. Изглежда, че за претендента за политиката е по-важно по какъв начин ще наподобява на фотосесиите, а не какви са настоящите проблеми на елементарните българи - галопиращите цени на горивата и електрическата енергия, затрупаните с тежко заболели пациенти лечебни заведения, невиждано високата инфлация.



Индикациите сочат, че дуото Панов-Касимова ще имат прескъпа акция, фокусирана към капсулираните софийски сноби от "жълтите павета ".

Вероятно поради това и в едно от последните безвъзмездни телевизионни изявленията, Касимова доста държеше да подчертае, че е живяла в Долен "Лозенец ", както старите софиянци познават региона под Семинарията. Пръст в сбърканата предизборна тактика сигурно има и набедената за ПР-ка Ивет Добромирова, за която БЛИЦ разкри, че е сменила Васил Божков-Черепа с Лозан Панов.

Добромирова, Панов и Моасе, би трябвало да знаят, че нито Долен, нито Горен "Лозенец ", в миналото са решавали кой да ръководи България.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР