Кандидат-президентът на Българския футболен съюз Димитър Бербатов говори пред медиите

...
Кандидат-президентът на Българския футболен съюз Димитър Бербатов говори пред медиите
Коментари Харесай

Бербатов: Каквото и да се случи, ние ще ходим с високо вдигнати глави

Кандидат-президентът на Българския футболен съюз Димитър Бербатов приказва пред медиите преди началото на Конгреса.

" Влизаме с чувството за победа. Знаем какво направихме през тези три години. Докарахме борбата до днешния ден и съм извънредно горделив и удовлетворен от екипа. Затова споделих, че каквото и да се случи, ние ще вървим с високо вдигнати глави.

Когато лишава повече време, това ти дава опцията да видиш доста неща, които преди не си видял. Видяхме доста негативни и позитивни неща. Знаем по какъв начин се организира Конгрес. Тръгнахме в тази борба и я докарахме дотук. Няма от какво да се тормозим. Лесно е най-после да се включиш и да кажеш “Аз съм кандидат-президент ”. Преди 3 години беше същинската борба и битка.

Обединението е хубава дума, само че то би трябвало да бъде вярно, с верните хора. Ако е противоположното - нищо положително няма да излезе от цялото нещо. Който и да бъде определен, той ще си каже с кого и по какъв начин желае да го направи.

В публичното пространство виждате добре кои имена се спрягат. Всеки от тях, макар нещата, които приказва и прави, има късмет. Оттам нататък аз виждам своя екип и това, което направихме през годините. След като си положил толкоз труд, усърдие, неизменност и дисциплинираност и си го показал пред всички, които се интересуват от футбол, това би трябвало да направи разликата ", съобщи Бербатов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР