Кандидат-президентът и настоящ държавен глава на Русия Владимир Путин каза,

...
Кандидат-президентът и настоящ държавен глава на Русия Владимир Путин каза,
Коментари Харесай

Путин е пред пореден президентски мандат /ОБНОВЯВА СЕ ДО КРАЯ НА ИЗБОРНИЯ ДЕН/

Кандидат-президентът и сегашен държавен глава на Русия Владимир Путин сподели, че ще счита за триумф всеки % от гласовете, който дава му право да извършва отговорностите на президент, съобщи ТАСС. Путин съобщи това в изборната си секция в отговор на въпрос какъв е резултатът, който ще счита за сполучлив за себе си. " Всеки, който дава право да се извършва длъжността на президент ", съобщи той.

Путин гласоподава в изборен сектор в постройка на Руската академия на науките, където гласоподава и на предходните избори през 2012 година Отговаряйки на други въпроси, той изрази убеденост в правилността на програмата, която предлага за развиването на страната, и сподели, че през днешния ден е в " работно въодушевление ", тъй като му предстоят няколко работни срещи.

* * * * *

Днес се организират изборите за президент в Руската федерация. В сходство с конституцията, спечелилият ще заеме поста с 6-годишен мандат.

Кандидатите за най-властовия запас в Русия за 8, като един от тях - Алексей Навални, беше наложително изваден от борбата поради проблеми с правораздаването. Това са:

Сергей Бабурин, Руски обществен съюз

Павел Грудинин, КПРФ

Владимир Жириновски, ЛДПР

Владимир Путин

Ксения Собчак, Гражданска самодейност

Максим Сурайкин, Руски комунисти

Борис Титов, Партия Роста

Григорий Явлински, Яблоко.

По единомислещо мнение, изборите са предрешени в интерес на Путин, чийто рейтинг през последните дни доближи 80%.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР