Кандидат на общите избори на Либералните демократи е изправена пред

...
Кандидат на общите избори на Либералните демократи е изправена пред
Коментари Харесай

Кандидат на Либералните демократи, съжалявам, че нарече селото „вродено“, тъй като твърди, че се опитва да бъде нервна

Кандидат на общите избори на Либералните демократи е изправена пред рецензии, откакто назова село в Североизток „ вродено “.

Джема Джой сподели за село Скинингроув: „ Скинингроув… ургхх. Възможен кандидат за най-инбридното село във Англия. Г-жа Джой се засмя на обявата, която беше от 2010 година, когато беше публикувана в обществените медии предходната година. Тя сподели пред TeessideLive, че е била саркастична за селото, в което е израснала. Някои подлагаха на критика възраждането на поста като „ мръсна политика “.

Г-жа Джой към този момент се извини за коментара. „ По това време си мислех, че съм нервна, занимателна, иронична, когато не бях, и децата ми го припомнят всеки ден “, сподели тя. „ Бих желала да кажа на всеки от селото, който беше обезпокоен, ядосана и с право, в действителност доста скърбя. “

Г-жа Джой е претендент на либералдемократите за Южен Мидълзбро и Източен Кливланд. В момента мястото се държи от някогашния министър на торите Саймън Кларк, който има болшинство от 11 626.

Депутат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР