Кандидат-кметицата Ваня Григорова отговори на съперника си за София Васил

...
Кандидат-кметицата Ваня Григорова отговори на съперника си за София Васил
Коментари Харесай

Ваня Григорова към Терзиев: Разбирам, че имате нужда някой да Ви суфлира

Кандидат-кметицата Ваня Григорова отговори на противника си за София Васил Терзиев, че е ще чака за спор на следващия ден, като той може да вземе със себе си който изиска.

Причина за отговора на Григорова и писмото изпратено по-рано от Терзиев, че желае да се организира спор, само че по тройки. В писмото си той приема да застане в едно телевизионно студио с кандидат-кметицата, само че единствено в случай че вземе със себе си някой, който явно да му оказва помощ.

Ето и какво отговори Григорова:

Уважаеми господин Терзиев,

Ще Ви чакам на следващия ден, 2-ри ноември, на дебата, проведен от Българска национална телевизия и bTV от 20,00 часа, както и на дебата по БНР в петък, 3-ти ноември, от 14,00 часа.

Имахте задоволително време, с цел да отговорите на тези оферти – за телевизионния спор, даже направено още преди първия тур, вместо да оферирате нещо, което е мъчно осъществимо броени часове преди балотажа.

Когато отправяте сходни предложения, добре е да си припомните, че сега сте претендент за обществена служба, а не корпоративен началник, който счита, че подчинените му са длъжни да извършват прищевките му.

Но защото разбирам, че имате потребност някой да Ви суфлира, може да вземете със себе си депутати, министри, Борис Бонев, другари, сътрудници, който поискате...

Аз ще Ви чакам там.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР