Кандидат-кметицата на Момин проход Диана Габровска се снима за Playboy.

...
Кандидат-кметицата на Момин проход Диана Габровска се снима за Playboy.
Коментари Харесай

Кандидат-кметицата с бруталните снимки стана модел на Плейбой

Кандидат-кметицата на Момин проход Диана Габровска се снима за Playboy. Седем месеца, откакто се се разпространиха нейни голи фотоси, Диана стана корица на еротичното списание за 18-та му годишнина.

" Аз съм класическа работеща стопанка, грижеща се за къща си трима мъже и двор, оказвам помощ на брачна половинка си в бизнеса, а това че се преоткрих като сексуален модел, а и плейбой ме харесаха. Тази история към мен, единствено прави живота ми по-интересен и трогателен и потвърждава максимата, че това което не ни убива, ни прави по-силни ", показа пред „ България Днес ” Габровска,  дни откакто еротичните фрагменти в Playboy станаха факт.

Тя споделя че няма желание да прави кариера на сексуален модел, а желае единствено да покаже на работещите майки, че би трябвало да се поддържат красиви и да имат самочувствие.

Политиката не я  изкушава.

" Реших да се кандидатирам за кмет с концепцията, че може да оказа помощ на общността да живее по-добре. Общината да се самоорганизира по-добре в поддръжка на мястото, на хората в него, неповторимата природа - и най-много децата на Момин проход, които порастват на необикновено красиво място и заслужават освен родителск грижа и внимание, само че и на цялата общественост. Защото те са бъдещето на мястото, а не софиянци, които един ден ще го преоткрият и ще почнат отново да строят вили там, по какъв начин се прави ли някаква софийските интелектуалци ".

Малко след приключването на голите фотоси и видео с еротични подиуми и водачът на " Воля " Веселин Марешки отбрана Габровска  в Народното събрание с думите, че  " политици в Народното събрание имат доста по-гнусни записи ".

" Моите записи не са гнусни! Не се нуждая от такава отбрана, тъй като нищо неприятно и незаконно не съм направила. Напротив - нарушители са тези, които разпространиха тези фотоси без моето познание и единодушие. За жал за момента те остават ненаказани, тъй като полицията не съумя да ги откри, само че има всемирна правдивост и един ден ще им се върне ”, споделя Габровска.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР