Кандидат-кметът на ПП-ДБ Васил Терзиев и групата около него признаха,

...
Кандидат-кметът на ПП-ДБ Васил Терзиев и групата около него признаха,
Коментари Харесай

Терзиев и компания признаха, че бойкотират парите за София

Кандидат-кметът на ПП-ДБ Васил Терзиев и групата към него признаха, че бойкотират бюджета за София поради идните избори.

Под живо лъчение на Столичния общински съвет Александър Гоцев задава няколко въпроса за поправки на булеварди. В отговор на запитването кандидат-кметът на ПП-ДБ дава отговор: „ Като стана кмет “.

Запитан от Кристиян Маджуров за какво не отиде персонално да пази на място бюджета в СОС по време на събиранията, Терзиев дава отговор: Защото ще пазя идващия бюджет, който аз ще внеса като предстоящ кмет “.

По всичко проличава, че наследнък на Държавна сигурност фамилия е уверен в своята победа и към този момент се изявява като градоначалник на столицата. „ Кога, господин претендент? Като стана кмет “, пък е новата смешка в мрежата към Терзиев.

Припомняме, че точно поради тънките сметки на Терзиев и ПП-ДБ 2200 деца могат да останат без места в детските градини. Причината е, че са разкрити 85 нови групи, постройките са издигнати и цялата организация по тази причина децата да тръгнат на детска градина е направена, само че парите от бюджета ги няма, тъй като от Демократична България го бойкотират.  

Освен това огромна част от европейските планове за реорганизация на столични булеварди и улици могат да останат без финансиране, тъй като бюджет няма. Не по-малък е казусът в областта на културата. Следствен отдел към окръжна прокуратура са обезпечили заплатите, само че макар че парите са налични, те не могат да се гласоподават поради сметките на ПП-ДБ.  

Само преди няколко седмици пък Терзиев беше поканен в СОС, с цел да взе участие в общественото разискване на бюджета. Кандидат-кметът на ПП-ДБ обаче по този начин и не се яви, а остана да „ слуша “ и да се надява, че напълно скоро ще превземе София.   


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР