Кандидат-депутатката от ДБ Антоанета Цонева се възмути от фалшиви новини,

...
Кандидат-депутатката от ДБ Антоанета Цонева се възмути от фалшиви новини,
Коментари Харесай

Цонева от ДБ се възмути от фалшива новина, която тя до скоро разпространяваше

Кандидат-депутатката от Демократична България Антоанета Цонева се възмути от подправени вести, които самата тя до скоро разпространяваше. Разчитайки на късата памет на хората, Цонева през днешния ден се оправдава, че от обединението ПП/ДБ не били пълнили рекламните и торби със колбаси и лютеница, а с брошури и семена за теменужки.

Припомня, че по време на изборите 2021 година Антоанета Цонева не се посвени да популяризира сходна подправена вест за ГЕРБ и Движение за права и свободи. Тогава тя упрекна двете партии, че раздават хранителни артикули съпроводени с бюлетина, като се базира само на фотоси разпространяващи се във Facebook.  

„ Има хора, които се нуждаят от тези пакети с ориз и брашно, има ръководство, което експлоатира бедността им и желае да остане на власт, макар че държи България на дъното по приходи, и има вяра, че може да завоюва гласовете им против купичка ориз “, написа на 25 март 2021 година.  

С днешна дата със същата мощ би могло да се разяснява, че ПП/ДБ докараха хората до такава степен, че да считат, че могат да купят гласа им с палка шпеков колбас. Дали торбичките са били цялостни с брошури и семена или един два колбаса, остава мистерия.  

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР