Кандидат-депутати от БСП за България поднесоха цветя на паметната плоча

...
Кандидат-депутати от БСП за България поднесоха цветя на паметната плоча
Коментари Харесай

Почетоха паметта на първите заселници в Меден рудник - бежанци от Одринска Тракия

Кандидат-депутати от " Българска социалистическа партия за България " сервираха цветя на паметната плоча в най-големият жилищен комплекс на Бургас

„ Отбелязахме 102 години от заселването на Меден Рудник “. Това заяви с пост във фейсбук в неделя някогашният депутат Тодор Байчев – в този момент трети в кандидат-депутатската листа на „ Българска социалистическа партия за България “ за Бургас.



Пред „ Флагман “ Байчев изясни, че от две години в квартала има паметна плоча на първите заселници в региона, който в този момент съставлява най-големият жилищен комплекс на града.

„ Поднесохме цветя, с цел да почетем паметта им. Това са били тракийски бежанци от Одринска Тракия . Те идват в района, след което ги оземляват “, добави Тодор Байчев.

На събитието са участвали още общинският ръководител на Българска социалистическа партия Живко Господинов, вторият в листата на „ Българска социалистическа партия за България “ Станимир Баев, 15-ят – Паруш Парушев, и други.

Тодор Байчев съобщи, че в идващите дни акцията му продължава със срещи в Бургас и района с гласоподаватели, както и с браншови организации.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР