Кандидат-депутатът от ПП в Плевен и бивш спортен министър (за

...
Кандидат-депутатът от ПП в Плевен и бивш спортен министър (за
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: Руди Гела гази закона в Плевен!

Кандидат-депутатът от Политическа партия в Плевен и някогашен състезателен министър (за кратко) Радостин Василев бе изловен да гази закона. Оказва се, че вместо да си откри уместно място за паркиране, Василев е решил, че ще употребява това, което му е най-удобно, а точно пред гаражите на поданици на града.

Христо Аврамчев от Плевен сигнализира, че Радостин Василев всеки ден стопира лъскавия си джип пред гаража му в случай, че има сложена обозначителна табела. Оказва се, че в гаража майка с малко бебе си държи количката и заради държанието на Василев е принудена всеки ден да влачи на ръка детето си, вместо да си употребява собствеността.

 



„ Чувството за безотговорност е безгранична на новобогаташчетата! “, написа още Аврамов. От мненията излиза наяве, че и други хора са видели Василев да паркира там постоянно. Освен отвращение от държанието на някогашния състезателен министър на Политическа партия, хората поучават при идващото сходно паркиране от негова страна да се звънне на 112 или да се повика паяк, който да вдигне джипа на Василев.

Според ЗДвП Чл. 98. алинея 2, точка 2, е неразрешено паркирането на автомибли, когато то затруднява достъпа до самите гаражи. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР