Кандидат-депутат в мексиканския парламент стартира предизборната си кампания в ковчег,

...
Кандидат-депутат в мексиканския парламент стартира предизборната си кампания в ковчег,
Коментари Харесай

Мексикански кандидат-депутат със знаков старт на кампанията си - в ковчег

Кандидат-депутат в мексиканския парламент започва предизборната си акция в ковчег, с цел да изрази взаимност с хилядите починали в пандемията от ковид и обвързваното с картелите принуждение, съобщи БГНЕС.
Карлос Майорга, претендент за долната камара на Народното събрание от партията Encuentro Solidario в северната част на Чихуахуа, съобщи, че изпраща обръщение към политиците, че хората умират " заради тяхното равнодушие ".
 Смъртните случаи от ковид в Мексико са повече в сравнение с бяха обявени Смъртните случаи от ковид в Мексико са повече в сравнение с бяха обявени
Мексико разгласява ревизирани данни, посочващи, че броят на смъртните случаи от ковид, е с 60% по-висок от известните преди, съобщ...
Майорга дойде на избирателен протест в позлатен ковчег на мост сред мексиканския граничен град Сиудад Хуарес и Ел Пасо, Тексас. Той беше съпроводен от сътрудниците си, носещи персонални защитни средства и букети цветя, с цел да притегли вниманието към жертвите на ковид в Мексико, които към този момент са над 200 000 души.
" Политиците мълчат за високите равнища на проведената престъпност. Те мълчат за безредната обстановка към ковид ", сподели Майорга.
Повече от 300 000 души са били убити в Мексико, откогато държавното управление въвлече армията във войната против наркокартелите през 2006 година, сочат публични данни. А публично COVID-19 е умъртвил 205 002 души, откогато се е появил в Мексико.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР